Arkopharma

Arkovital® Acerola 1000

14,20 €
U cijenu je uključen PDV
Dostupno
SKU
01231988998889889
Kad birate vitamin C, tražite prirodan proizvod bez kemijskih dodataka? Arkovital® Acerola 1000 je formula za vas! Ova inovativna i 100% prirodna biljna formulacija vitamina C (bez kemijskih sastojaka, umjetnih bojila ili sintetskog vitamina) dobivena je iz bobica biljke acerole. Prirodan i biokompatibilan oblik vitamina C omogućava bolju apsorpciju te sigurnu podnošljivost za organizam. Arkovital® Acerola 1000 doprinosi normalnom radu imunološkog sustava i smanjenju umora. Preporučuje se kod povećanog napora i umora, za trudnice i dojilje, za pušače, kod sportskih aktivnosti ili kod promjene godišnjih doba.

Zahvaljujući svojoj dugotrajnoj ekspertizi na području fitoterapije, Arkopharma je razvila 100% prirodnu formulu vitamina C na bazi bobičastog voća acerole. Optimizirana formula bez kemijskih sastojaka za bolju apsorpciju i podnošljivost.

Zahvaljujući biokompatibilnosti s organizmom, vitamin C iz Arkovital® Acerola 1000 se bolje apsorbira i time pomaže smanjiti umor te doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava kod djece i odraslih.

Vitamin C iz Arkovitala dobiven je isključivo iz acerole. Acerola je bobičasto voće autohtono na području južne i srednje Amerike te izgledom podsjeća na trešnju. Upravo zato se često i naziva Barbados trešnja.

Acerola je suprehrana i jedan od najbogatijih izvora vitamina C u prirodi, s čak 20-30 puta većom koncentracijom vitamina C od naranče.

The Arkovital® Acerola 1000:

  • Bez sintetskog vitamina C
  • Bez umjetnih bojila i okusa
  • Bez kemijskih sastojaka
  • 100% prirodnog i ugodnog okusa
Više informacija
Pakiranje 30 kapsula
Proizvođač Arkopharma

Besplatna dostava za iznos iznad 39,82 EUR

Testeri pri svakoj narudžbi

Dostava GLS kurirskom službom u roku 3 radna dana.