“Malči Viola” (www.malciviola.hr) je specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda, smještena u Lopatinečkoj ulici 8 u zagrebačkom kvartu Vrbani. Posluje od 2012. godine, a osnovala ju je i uspješno je vodi magistra farmacije Malči Rogoznica, koja je diplomirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu 1980. godine. Veliko iskustvo stekla je 15-godišnjim radom u Centralnoj ljekarni Kliničke bolnice Dubrava, dok je sljedećih 16 godina radila u Ljekarni “Kuharić”. Svoje znanje kontinuirano usavršava na mnogim kongresima, predavanjima i simpozijima, a bila je i članica povjerenstva za stručni nadzor pri Hrvatskoj ljekarničkoj komori.


Cilj “Malči Viole” je ponuditi vam samo najbolje od dodataka prehrani, vitamina, minerala, biljnih pripravaka, dermokozmetike i biokozmetike, prehrane za djecu, sportske prehrane, medicinske obuće i medicinskih pomagala. Svakodnevno vršimo usluge besplatnog mjerenja tlaka i glukoze, organiziramo razne promocije, dermokozmetička savjetovanja te mjerenja vitaminsko-mineralnog statusa kako biste dobili bolji uvid i pomoć u procjeni vlastitog zdravstvenog stanja.


Magistra Malči će svoje značajno znanje o zdravlju, stečeno dugogodišnjim radnim i osobnim iskustvom, rado podijeliti s vama, pomoći vam savjetima o zdravoj prehrani, mogućnostima koje pružaju biljke u samoliječenju te ispravnom odabiru dodataka prehrani prema ciljanim i specifičnim potrebama pojedinca. Njezino znanje i iskustvo klesano je kroz suradnju s komparativnim strukama i uz holistički pristup zdravlju. Od magistre Malči možete dobiti i uslugu osobnog ljekarnika, što uključuje individualizirane konzultacije, stručne savjete i preporuke.


Ostatak našeg stručnog, vrijednog i ljubaznog tima čine magistar politologije i farmaceutski tehničar Ivan Rogoznica, te farmaceutske tehničarke Barbara Krilčić i Đurđica Šoštarić.


Naša farmaceutska obitelj posvećena je cjeloživotnom učenju i obrazovanju, praćenju up-to-date znanstvenih radova te usavršavanju na stručnim skupovima. Dobra komunikacija između ljekarnika i pacijenta nam je prioritet, kao i vaše zadovoljstvo.


Osim što vas pozivamo da nas posjetite osobno, a radimo svaki dan od ponedjeljka do petka od 9 do 21h, te subotom od 9 do 15h, uvijek nam se možete obratiti i putem e-maila: info@malciviola.hr ili na broj telefona 01/553-0473


>>Imate li pitanje za mag.pharm. Malči Rogoznica? Postavite ga ovdje, a magistra Rogoznica će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku! 

 

Malči Viola | Online ljekarna

Malči Viola d.o.o., Lopatinečka 8, (Vrbani), 10000 Zagreb

Mail:  info@malciviola.hr

Telefon: + 385 1 553 0473 

Facebook: Malči Viola

 

 

 

 

 

Besplatna dostava za iznos iznad 39,82 EUR

Testeri pri svakoj narudžbi

Dostava GLS kurirskom službom u roku 3 radna dana.