Izaberi proizvođača

BioBran 1000 MGN-3

Posebna cijena 120,00 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 132,89 €
U cijenu je uključen PDV
Dostupno
SKU
546666
BioBran 1000 MGN-3

BioBran je spravljen od organskih rižinih mekinja uz dodatak micelija shiitake gljiva uzgojenih na prirodan način. 

Nakon temeljite analize vlaknaste hrane, japanska tvrtka Daiwa Pharmaceutical uspješno je razvila procesuirani biljni polisaharid, nazvan MGN3 - Bio Bran. Taj je proizvod sastavljen većinom od vlakana topivih u vodi dobivenih iz sirovina kao što su rižine mekinje i shiitake gljive, koje su važne namirnice u cjelovitom načinu ishrane u Japanu.


Učinak MGN 3 - Bio Brana temelji se na djelovanju vlakna topivih u vodi iz rižinih mekinja kao glavnog izvora deriviranih micelijem shiitake gljiva. Glavni sastojak rižinih mekinja je arabinoksilan, koji se sastoji od šećera ksiloze i arabinoze, te ima strukturu vlaknaste hrane a istodobno manju molekularnu težinu. Arabinoksilan ima djelovanje slično beta glukanu, vrsti topivog vlakna koje se nalazi u zobi kojem se pripisuje preventivno djelovanje na zdravlje kardiovaskularnog sustava. Čiste rižine mekinje ne djeluju kao imunostimulator, to djelovanje zapravo pokazuje samo njihov derivat - arabinoksilan s dodatkom micelije shiitake gljiva.

MGN 3 - Bio Bran kao glavni sastojak sadrži upravo derivat arabinoksilan koji je kroz mnogo eksperimenata dokazao stimulirajuće imunoregulatorno djelovanje na NK stanice i makrofage što je iznimno bitno za pomoć kod degenerativnih poremećaja (posebice karcinoma). Također utječe i na pročišćavanje superoksida, i reguliranje razine šećera u krvi.

Proizvođač: Daiwa Pharmaceutical

Pakiranje: 30 vrećica

Više o BioBranu - http://daiwa-pharm.com/english/product/biobran.html


Više informacija
Pakiranje 30 vrećica
Proizvođač Izaberi proizvođača

Besplatna dostava za iznos iznad 39,82 EUR

Testeri pri svakoj narudžbi

Dostava GLS kurirskom službom u roku 3 radna dana.