Geladrink Forte prah

49,24 €
U cijenu je uključen PDV
Dostupno
SKU
Geladrink Forte prah

Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagenske peptide ("armaturu hrskavice") i glukozamin i kondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagensku strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sustava.

Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagenske peptide ("armaturu hrskavice") i glukozamin i kondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagensku strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sustava.

 • Namijenjen je pacijentima s oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posljedica upalnog procesa, ozljede ili starosti.
 • Kolagenski peptidi su prirodne tvari koje stimuliraju proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno s glukozamin i kondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom, manganom i bakrom povoljno utječu na prehranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitetu života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice - armaturu hrskavice za koju se vežu sve ostale navedene tvari koje ulaze u njen sastav.
 • Glukozamin i kondroitin sulfat i MSM su tvari prirodnog porijekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se uslijed upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenskim peptidima, unijeti izvana.
 • Bosvelin - ekstrakt kore tamjanovog drveta, djeluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje..
 • Vitamin C - doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog djelovanja.
 • Vitamin E, Selen - doprinose zaštiti stanica od oksidativnog djelovanja – čiste zglob od štetnih tvari organizma.
 • Mangan - pomaže u očuvanju zdravlja vezivnog tkiva te zaštiti stanica od oksidativnog stresa - antioksidans.
 • Bakar - doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

NAČIN UPOTREBE: Prah: odrasli i djeca starija od 12 godina - 14g - 1 mjerica na dan. U suhu čašu uspite dnevnu dozu pomoću priložene mjerice, dodajte običnu hladnu vodu, mineralnu vodu ili čaj, pomiješajte i popijte nakon što se napitak rastopi. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Dok pijete ovaj napitak optimalno je popiti 0,03 litra čiste vode po kilogramu tjelesne mase za hidratizaciju zglobne hrskavice.

 • Preporučeno vrijeme uzimanja: uzimajte 2 do 3 mjeseca. Konzumiranje je poželjno ponoviti 2 do tri puta tijekom godine.Započeto uzimanje ne prekidajte. Moguće je uzimanje i u kontinuitetu!
 • Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
 • Prah: Geladrink Forte je sa zaslađivačem. Nije za djecu do 12 godina, trudnice i dojilje. Ne sadrži gluten, saharozu, laktozu, masti i kolesterol. Nema poznatih negati vnih učinaka.Čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi od 5 do 25 ºC

PAKIRANJE: 420 G

Više informacija
Pakiranje 420 g prah

Besplatna dostava za iznos iznad 39,82 EUR

Testeri pri svakoj narudžbi

Dostava GLS kurirskom službom u roku 3 radna dana.