Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića. Naučite više.
Lepicol Plus
LEPICOL PLUS
Visok sadržaj vlakana – probavni enzimi
Lepicol plus je izvor sirovih vlakana (psyllium i inulin) koja su nužna za normalnu probavu. Dodane kulture mikoorganizama („dobre“ bakterije) trebaju biti prirodno prisutne u probavnom sustavu. Takoder sadrži enzime (proteaza, bromelain i papin) koji prirodno sudjeluju u probavi, te dumbir, paprenu metvicu i komorac.
Zašto Lepicol plus s probavnim enzimima? Glavni izvor vlakana u Lepicol plus-u su nježna ljuskasta vlakna indijskog trpuca – psyllium (Plantago ovata). Psyllium je izvanredno vlakno jer ima svojstvo normaliziranja velicine stolice time što zadržava vodu i istovremeno stvara mekani gel koji lagano gura sadržaj kroz donji dio probavnog trakta.
Drugi kljucni sastojak su 5 sojeva kultura mikroorganizama. Ove korisne bakterije podržavaju uravnoteženu crijevnu mikrofloru, što pomaže probavnom traktu u održavanju stabilnog okruženja, koje blagotvorno utjece na crijeva.
Probavni enezimi u kombinaciji s dumburom, paprenom metvicom i komoracem dodatno pomažu pri probavi, pri cemu se povecava nivo energije i umanjuje metabolicno opterecenje.
Probavni enzimi sudjeluju u svim fazama probavnog procesa. Oni omogucavaju probavu unesene hrane i prenošenje hranjivih sastojaka putem krvi do svih stanica organizma. Dokazano je da starenjem organizam proizvodi sve manje kolicine enzima. Ta ogranicena mogucnost proizvodnje enzima naziva se enzimski potencijal. Dr. Howell formulirao je slijedeci enzimski nutricionisticki aksiom: “Duljina života je obrnuto proporcionalna mjeri iscrpljenosti enzimskog potencijala organizma.
Pakiranje | 180 g |
---|